Les 5 PaardenPraatPlaten

Hoe zie jij jezelf?

We gingen aan de slag met de reflectiekaarten met daarop een foto en het gevoel dat bij de foto kan horen. Bij ieder gevoel probeerden we een moment op te schrijven uit bijvoorbeeld de lessen of andere momenten in ons leven waarbij we dit gevoel hebben ervaren.

Daarna hebben we om de beurt onze eigen PaardenPraatPlaat gepresenteerd aan elkaar en er over verteld. Ook hebben we 1 gevoel uitgekozen van het reflectie werkblad en met elkaar gedeeld.

Tot slot hebben de kinderen een certificaat van deelname ontvangen en kregen zij hun werkboekje en eigen PaardenPraatPlaat mee naar huis!

Het was fijn om de kinderen te begeleiden tijdens deze bijzondere reis in hun persoonlijke ontwikkeling en we hopen dat ze in hun verdere leven kunnen gebruiken wat ze hebben geleerd in de lessen PaardenPraatPlaten.