Ervaringen

24 mei 2017

Voorlopig even de laatste les van Luna vanwege een medische ingreep. En dat vind Luna heel erg. Zodra het weer kan dan kom ze weer paardrijden.
Luna is op 6 jarige leeftijd begonnen met paardrijden. Die manege waar ze reed was niet zo fijn. Die deden niks met haar gevoelens.
Ze werd zelfs bang om te rijden, dus helaas daar gestopt.
Maar gelukkig hebben wij Danielle gevonden of zij ons.
Luna kwam voor het eerst bij haar en dat was nog even de kat uit de boom kijken. Luna was nog wel gesloten naar haar toe en vertelde niet veel. Maar snel ging het anders. Wij merkte dat Luna aan het veranderen was. Ze uitten haar gevoelens.
Ze kreeg meer vertrouwen in haarzelf en in het paardrijden.
Het is nog wel stapvoets maar het is mooi om te zien.
Als wij Luna uit school halen en ze is ergens boos of verdrietig om en wij komen bij Danielle, zij ziet dat gelijk. En bij het ophalen is Luna weer helemaal blij.
Dan heeft ze zelfs verteld waar ze boos of verdrietig om was.
Zoveel doet het met Luna. Luna kan alles bij haar kwijt.
Luna heeft weer plezier in het paardrijden en dat is zo fijn om te zien.
Het is zo bijzonder wat paardrijden en coaching bij een kind kan doen.
Super hoor!!

Ouders van Luna 

 

 

2 april 2021

Nadat wij voor onze dochter de diagnose hoog-sensitief kregen wisten we meteen al dat we daar iets anders mee moesten doen, dan kijken naar de reguliere zorg.
Na diverse andere coaching gesprekken zijn we uiteindelijk bij Danielle aanbeland. En wat een verademing was dat voor onze dochter.
Ineens was het haar compleet helder wat de invloed van de wereld was op haar, en welke invloed zij daarop had. Niet omdat Danielle dat vertelde, maar vooral omdat ze het liet zien door haar paard in te zetten.
De diepgang en inzichten die onze dochter kreeg door met de paarden te werken hadden we niet kunnen krijgen door middel van gesprekken alleen.
Binnen een korte tijd is onze dochter nu echt vol zelfvertrouwen op weg naar haar toekomst. We raden dit zeker aan.

Ouders van Sophie