ik wil op bambi rijden!

Luna had er weer zin in vrijdag. Op de vraag wat ze wilde leren antwoordde ze gelijk dat ze graag weer een keer wilde proberen te rijden. Het rijden vraagt veel van haar (zelf)vertrouwen en was de laatste tijd nog te spannend. Maar nu was ze vastberaden…ze wilde écht op Bambi rijden. We namen er alle tijd en ruimte voor en Luna gaf heel goed aan wat er in haar om ging, wat zij nodig had en wanneer ze er aan toe was om op te stappen. En ineens was daar het moment…met mijn hulp legde ze haar been over Bambi heen en ging ze zitten. Heel eventjes was het spannend zei ze, maar al gauw kwam er een grote glimlach op haar gezicht! En wat straalde ze van trots!! Al rijdend kwamen er mooie gesprekken op gang. En Bambi…die kreeg na afloop veel lieve woordjes en een dikke knuffel terwijl ze samen in het zonnetje stonden. Wat een mooi moment!!